Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jubilæumskoncert

29. april 2023 kl. 15:00 22:00

.

Musikhuset, Vesterbrogade 59, København V.

I Danmark blev den første viseforening, Visens Venner i København, stiftet den 9. februar 1953 efter svensk forbillede. En flok viseelskere og visekunstnere samledes og valgte digteren Sigfred Pedersen som foreningens første formand.

Det betyder altså, at Visens Venner København – Danmarks ældste viseforening – har 70-års jubilæum i år, og det vil vi fejre – og meget gerne sammen med dig.

I den anledning indbyder vi til festligt sammentræf lørdag d. 29. april 2023. Med et ambitiøst program i 3 tempi:

Vi mødes kl. 15 i Musikhuset København til et brag af en jubilæumsforestilling fremført af aktive fra Visens Venner København. 

Det tidligere Københavns Bymuseum, Vesterbrogade 59 danner rammen om festlighederne – og baren sælger meget gerne ud af sortimentet af øl, vin, vand, kaffe, the mm.

Klokken 17:00 går vi 500 m. til Food Club på Vesterbro og får fyldt magasinerne op.

Maden består af en stor buffet, hvor både rovdyr og drøvtyggere kan få tilfredsstillet deres behov. Alle drikkevarer er inkluderet i prisen.

Og så er der mere underholdning.

Kl. 19:30 vender vi tilbage til Musikhuset, og vi håber, at du stadig er med

Vi byder på åben scene med indslag fra gæster og københavnske aktive, suppleret med et show med sanger og performer Rasmus Krogsgaard. Rasmus har en lang revy- og teaterkarriere bag sig både som performer og instruktør – så vores traditioner er i gode hænder hos ham.

Åben-scene-koncerten slutter kl. 22.00, og så er det hele desværre forbi.

Vi glæder os meget til at feste sammen med dig, men vi kan max. være 150 mennesker, så det er først til mølle-princippet.

Prisen for koncerterne, buffeten på Food Club og drikkevarerne her samt aftenens underholdning er kr. 425, som er den pris, vi skal betale til Food Club. Resten er VVK’s gave dig – og til os selv, selvfølgelig.

Der er også mulighed for kun at overvære eftermiddagens koncert. Her vil prisen være kr. 50.

Tilmelding sker gennem betaling af hhv. kr. 50 eller kr. 425 til foreningens bankonto reg. nr. 1551 konto 000549 6624. Husk at anføre afsendernavn(e) – og 70 år. Alternativt indbetal beløbet på mobilpay 145615

Stampe

Formand Visens Venner København

https://billetto.dk/e/visens-venner-kobenhavn-70-ars-jubilaeum-billetter-808173?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=frontpage&utm_campaign=billetto+web&utm_content=4DK

Klik på ovenstående link, hvis du vil bestille billet til jubilæumskoncerten.

Københavns Musikhus

Vesterbrogade 59
København, København V 1620 Danmark