Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Forårskoncert i Vanløse.

29. maj 2022 kl. 14:00 17:00

Temaet bliver “Sol, Sommer & Glæde”

Viseværter: Flemming Nyvang & Lissy K. Henriksen

Der er nok at være sur og bekymret over:

Benzin- og fødevarepriserne stiger, krig- og klimaproblemer, folk bliver syge af corona, alt for korte weekender, livremmen er blevet for kort, og så videre – og så videre. 

Det er helt sikkert store problemer, som plager os alle på forskellige tidspunkter.

Alt det har Visens Venner København tænkt sig at lade blive udenfor i tre timer, når vi den 29. maj slår dørene op til en koncert, fyldt med positive og forårskåde sommersange. Koncerten foregår på Damstien 25, 2720 Vanløse, i den fantastiske have ved Damhussøen hos Københavns Højskoleforeningen. Under koncerten vil der være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser.

Vi glæder os til at se dig. Du behøver ikke bestille billetter, men kan købe og betale en billet ved døren, prisen er 100 kroner for gæster, dog kun 50 kroner for medlemmer af Højskoleforeningen og medlemmer af Visens Venner København Vi ses ! 

kr..100 – kr..50

50,- kr. 100,- kr

Billetter købes ved døren

Københavns Højskoleforening

Damstien 25, 2720 Vanløse Danmark

Koncerten afviklet

Så løb forårskoncerten i Højskoleforeningen af stablen. Vi kan ikke betragte dette som en anmeldelse, for sådan én fik vi ikke, men vi kan konstatere, at eftermiddagen gik godt – og efter planen. Flemming’s forhåndsaftale med “guderne om godt vejr” glippede, men der var masser af god stemning og hjertevarme indendøre. Der var desværre ikke så mange gæster, som vi kunne have ønsket, men de, der var, var meget glade og følte sig godt underholdt. Jeg er ret sikker på, at vi ser et par af dem i Krudttønden hen over efteråret og vinteren.
Højskoleforeningen er absolut indstillet på, at give os plads igen i foråret 2023, men vi skal være tidligt på stikkerne, for at få en god søndag.
Lissy K. Henriksen:-)